Madplan

Madplan uge 36

Madplan uge 36

Og vupti, så fik sommeren en ende – i hvert fald som årstid. Alt imens springer vi ind i efteråret med fuld fart.

Efteråret er en dejlig årstid – ligesom vinteren, sommeren og foråret. Alle årstider har sin charme med sig. Jeg tænker ikke, vi i de første uger af september, mærker til efterårets barske blæse-og regnvejr. Lad os håbe det lader vente på sig, så vi forhåbentlig får nogle flere solrige dage.

Med den sidste rigtige varme kan vi forhåbentlig få de sidste tomater i drivhuset til at blive røde, bærerne i hegnet og æblerne i træerne til at modnes.

For mig kalder en ny uge med god aktivitet.

I de seneste uger har jeg genoptaget min løbetræning, og har en ugentlig løbetur med en fast løbemakker. Hun er noget af det mest tålmodige menneske. Tænk hun gider vente på mig, der næsten ikke kan få vejret. Til gengæld giver det mig så meget “blod på tanden”, at jeg pligtopfyldende løber alene flere gange i ugen.

Nå, men udover løb så er der planlagt pige-hygge med kollegerne. Vi skal spise lækkert mad på Værftet. Øvrige dage og aftener kører den på “mor-rutinen” med fritidsaktiviteter samt de øvrige huslige pligter. Jeg keder mig A L D R I G!

Madplan uge 36

Mandag: Brændende kærlighed
Tirsdag: Rugbrød (jeg skal ud at spise)
Onsdag: Pasta med kyllingekødboller (var planlagt til uge 35, men der blev ændret i planerne)
Torsdag: Sandwich
Fredag: Hotdogs
Lørdag: Herregårdsbøffer
Søndag: Krebinetter med ærtepesto og ovnstegte rodfrugter fra det seneste Spis Bedre

I ønskes alle sammen en dejlig uge.

De bedste hilsner fra
Christina

P.S. Billedet er taget ved Flensborg Fjord. I området hvor jeg stod, var der i gamle dage teglværker, hvilket er årsagen til de mange teglstykker i vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *