Madplan

Madplan uge 37

I søndags, hvor madplanen oprindelig skulle være udgivet, måtte jeg til eftermiddag, bukke under for en ordentlig omgang hovedpine. Der er ikke noget værre. Heldigvis er det længe siden sidst. I perioder bliver jeg virkelig ramt, og når det er værst vil jeg mere betegne det som migræne. Så søndag blev madplanen ikke som planlagt. Vi bestilte pizza… Og den var piv-ringe! Tænker heller ikke min hovedpine gjorde det bedre.

Mandag (i går) gjorde jeg et forsøg på at indhente det forsømte. Aftensmaden blev lavet, alt imens jeg tilberedte dagens måltid og smurte madpakker.

Nu kan onsdag bare komme an. Vi er i midten af ugen, og inden vi når at se os om, så er det atter weekend.

Madplan uge 37

Mandag: Krebinetter med ovnbagte rodfrugter, ærtepesto og blomkål
Tirsdag: Pastasalat med kylling og bacon
Onsdag: Tomassuppe
Torsdag: Mørbradgryde
Fredag: Schnitzler med kartofler, grønt og bearnaisesauce
Lørdag: Burger med kylling
Søndag: Rester

I ønskes en dejlig uge alle sammen.

De bedste hilsner fra
Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *