Madplan

Madplan uge 38

Vi har allerede nået midten af september, det forstår jeg slet ikke. Dagene flyver af sted, mens jeg i hærdigt følger med i “hamster-hjulet”.

Hvis jeg kigger et år tilbage, så var omkring dette tidspunkt jeg åbnede for bloggen. Jeg lavede logo, mit første indlæg osv. Det er en spændende rejse, og jeg nyder de timer, hvor jeg virkelig kan få lov til at folde mig ud herinde og i køkkenet.
Skal jeg så se en måned bagud, ja det var her jeg genoptog min løbetræning. En løbetræning, der har været lagt på hylden, idet jeg var fuld af dårlige undskyldninger, så som dårlig vejr og tiden altid er begrænset.
De første gange ønskede jeg, der var en “fortrydelses-knap” eller min løbemakker ville melde afbud på grund af vejret. Det skete bare ikke! Og det er jeg evig taknemmelig for i dag – kun 1 måned senere. Mere tid skulle der ikke til, at jeg i dag vil have svært ved at undvære en tur. Dårlig vejr er ikke længere en undskyldning.

Med et kig på sidste søndag, altså bare for en uge siden, der var jeg virkelig ramt. (I mit sidste indlæg kan du læse hvorfor). Heldigvis så kommer jeg ofte hurtig ovenpå igen, og i ugens løb har jeg indhentet en stor del af det forsømte.
Så sent som i går fik jeg virkelig en del fra hånden. Dagen startede med en god løbetur efterfulgt af et hurtigt bad, for at køre ud og gøre det ugentlige storindkøb. Med børnene afleveret til diverse aktiviteter, så var jeg på et lille besøg hos mine forældre. Hjemme igen blev frokosten indtaget, også var det i gang med rengøring af bil, lidt havearbejde og vinduespudsning. Det er ting jeg har ville gøre i meget længe…
Nu er det søndag, og i morgen kalder en ny dag samt en ny uge.

Madplan uge 38
Mandag: Græske frikadeller med ovnstegte kartofler og gulerødder
Tirsdag: Koteletter i fad
Onsdag: Medister med grønt
Torsdag: Rugbrød
Fredag: Pariserbøf
Lørdag: Vildsvin og salatbar
Søndag: Rester

I ønskes alle en rigtig dejlig uge, og jeg håber min madplan kan inspirerer jer.

De bedste hilsner fra
Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *