Madplan

Madplan uge 39

Når du læser ugens madplan, vil du sikkert tænke “har de retter ikke også været på i de seneste uger”. Og jo, det vil være madforslag, der går igen, idet jeg her i uge 39 vil gøre et ihærdigt forsøg på, at få ryddet op i resterne – både i fryser og køleskab.

De seneste uger har været lidt uforudsigelige, hvilket er årsagen til større madrester end helt beregnet. De rester har jeg haft pakket i fryseren, så vi i andre uger kan have det nemt. Nu har vi så samlet endda nogle retter, og tænker det er på sin plads, vi får ryddet op.

Ugen bliver som altid præget af børnenes fritidsaktiviteter. Derudover har jeg planlagt en løbetur med min “partner in crime”. Hun vil gerne vi udvider ruten med nogle kilometer…pyha…ej, det skal nok blive godt. Jeg er optimistisk, hvis hun er. De der løbeture, gør bare noget helt fantastisk.

Faktisk har jeg også en gå-makker. Vi går nogle længere ture flere gange i måneden. Og det skal vi i denne uge, hvor gåturen foregår ud fra mit hjem. Her får vi mere sludret om alt, hvad der rør sig i vores liv. De ture er mindst lige så værdifulde, som mine løbeture.

Næste weekend byder på et meget stille program – lige ud over en håndboldkamp om søndagen. Vi har desuden snakket lidt om, at tage til efterskolernes dag, da den ældste har spurgt til det. Her tænker jeg vi ser tiden an, og lader situationen bestemme.

Madplan uge 39

Mandag: Mørbradgryde (rester)
Tirsdag: Grovtærte med spidskål og bacon
Onsdag: Koteletter i fad (rester)
Torsdag: Kyllingekødboller og spaghetti (rester)
Fredag: Kylingesandwich
Lørdag: Ostebord/Tapas
Søndag: Tomatsupper og gule ærter

I ønskes alle sammen en rigtig god uge derude.

De bedste hilsner fra
Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *