Forretter Salat

Tunsalat til en lækker sandwich

Hjemme hos mig bliver der i hverdagen smurt madpakker til (næsten) alle. Jeg nyder, at få lov til at variere madpakken med bl.a. rugbrød, sandwich, pølsehorn, snacks, pizza og salat. Selv kan jeg godt lide en god og lækker madpakke at se frem til i min frokostpause.

En favorit er helt klart sandwich med fyld af salat og grønt samt en form for pålæg. Udvalget af pålæg hos os, er ofte det sammen, så derfor har jeg altid tun i min skuffe med kolonialvarer.

Igennem noget tid har jeg forsøgt mig med forskellige variationer af tunsalat, der skal være lidt surt, sødt, knas og ja…bare god smag. Nu synes, at være kommet frem til én der holder. Den vil jeg naturligvis gerne dele med jer.

I opskriften er der nok til 2-4 portioner.

1ds. tun i vand
1 lille revet løg
2spsk creme fraish
1spsk mayonnaise
1tsk sød sennep
½ fint hakket syltet drueagurk
Salt og peber

  1. Dræn dåsen med tun for vand, og kom den i en skål.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Stil tunsalaten på køl, så den får lov til at trække lidt.

Kom tunsalaten sammen med noget grønt i en sandwich, på et stykke rugbrød eller måske i en madpandekage. Du kan jo også bage flutes med fuldkorn og komme din tunsalat deri.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Velbekomme.

De bedste hilsner fra
Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *